4 Şubat 2013 Pazartesi

Bayanlar için daha sağlıklı gülüşler

Bayanlar-için-daha-sağlıklı-gülüşler

Bilim adamları belirli yaşlardan kişiler alıp bunları bir teste tabi tutuyor, sorumuz “Bir kişiyi ilk gördüğünde nereye bakıyorlar” aklınıza hemen kötü şeyler gelmesin ama bilim adamları da karşı cins ile ilk tanışma da bunun muhtemel olduğu kanısı üzerinde duruyorlar.


Çıkan sonuç onları şaşırtıyor. %90 oranında ilk olarak gözlerine daha sonra da dişlerine ve gülüşüne dikkat ettikleri ortaya çıkıyor. İşte tam olarak şimdi bunu sizde bir düşünün. Karşınız da ki kişi çok hoş ve çekici bir görüntüye sahip bir karşı cinsiniz olsun gülüşünde sararmış dişlerini gördüğünüzü hayal edin. Şimdi sizce o kişi ne kadar size çekici gelebilir? Eğer hala çekici geliyorsa sorun yok ama gelmiyorsa eğer yazımızı okumaya devam etmelisiniz.


Gülüşleri ön plana koyan diş ve ağız sağlığıdır. Sağlıklı gülüşlere sahip olabilmeniz için günde en az iki kere dişlerinizi fırçalıyor olmanız gerekiyor. Bunu alışkanlık haline getirmeniz sağlıklı gülüşler için şart. Dikkat etmeniz gereken diğer bir konu, kullandığınız diş macununun beyazlatıcı formüllü olup olmadığıdır. Eğer kullandığınız diş macunu içerisinde beyazlatıcı formül içermiyorsa hemen onu kaldırıp atın ve yerine beyazlatıcı etkiye sahip kaliteli bir diş macunu koyun. Şimdi artık gülüşleriniz hem daha sağlıklı hem de kendinize olan öz güveniniz tam.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder