7 Şubat 2013 Perşembe

Elektronik Sigara

2

Son yıllarda yine hayatımızı giren elektronik sigaralar tekrar revaçta. Yeni bir kültür oluşmaya başladı. Zararlımı faydalımı kesin bilinmese de ben şahidim birçok kişi sigarayı bıraktı. Ne kadar olursa olsun sigara kadar değil.  Küçük bir nargileyi andırıyor cihaz.  Nikotin sıvısı olarak bilinen likitler ile birlikte kullanılıyor. Elektronik Sigara Dört parçadan oluşmakta. Ağızlık, kapsül, fitil atomizeri oluşturmakta. Bunun dışında kalan kısım ise batarya. Atomizer bu işte en önemli nokta. Temizlenebilir olması daha uzun kullanımlar için çok gerekli. İleride farklı nikotinler denemek isteyebilirsiniz fitili yanabilir, değişmesi gerekir. Bu nedenle Temizlenebilir atomizer tavsiye ediyoruz.

Sigara Bırakmada başarı oranı %75 lerde. Diğer birçok ürün %35lerde kalmış duruda. Yapmanız gerek kendinize bir iyilik yapmak ve sigarayı bir an önce bırakmak.

Gelelim satıcılara şu an birçok site Ego serisi ürünler satıyor. Hazır müşteri bilinçsizken CE4 ü CE6 diye satanlar mı dersin, zaman aşımına uğramış bataryaları olan ürünleri 90 100 liradan reklam yapanlar mı, yoksa o likit iyi değil bunu al diyenler mi. Ahkâm kesen çok. Alman malı diye daha yüksek fiyat isteyenlerde yok değil. İnanmayın. Hemen hemen hepsi Çin malı. Lakin Çin deyip geçmeyin buda bir hata. Çok kaliteli Çin malları var. Maliyet düşüklüğünden dolayı birçok bildiğimiz ünlü markalar ürünlerini oradan getirtmekte. Çin’de 2 türlü ürün var. Biri markalaşmış ve kurumsal çalışan firmalar. Bunlar gerçekten kaliteli ürünler yapıyor. Birde fabrikasyon firmalar var. Bunlar ise kim gelirse onun markası ile baskılı ürünler yapan fabrikasyon firmalar. Tek amaçları çok üretim yapmak. Bunlardır kalitesiz olan. Yoksa hepsi kötü denilemez.

Ürüne tekrar gelecek olursak bu ürün bir su ısıtıcısı gibi düşünün. Nargilenin elektrikle çalışanı. Likitlerinde 4 farklı çeşit var. Düşük, orta, yüksek nikotinli ve nikotinsiz olanlar. Bunlar da kalite kalite.

Aralarındaki farklar.

Elektronik Sigara Modelleri ve Arasındaki Farklar

Artık yeniden hayatımıza giren elektronik sigara birçok model ve marka ile geldi. Ego serisi ürünler revaçta. Aslına bakarsanız ego bir marka değil bir serinin adı. Birçok marka bu ego serisi ürünleri satıyor.

1

Ego Elektronik Sigara Modelleri Arasında ki Farklar

Peki, bu modeller nelerdir ve aralarında farklar nasıl anlaşılır. Avantajları ve üstünlükleri, kullanıcı tipine göre hangi model daha uygun olur.

Öncelikle sorulması gereken soru. Günde kaç paket sigara içiyorsunuz?

EGO CE4

Şayet bir yarım paketin altında ise ve kesinlikle bırakmadan yana iseniz. EGO CE4 Elektronik sigara size göredir. Fazla güçlü olmayan fakat iyi bir atomizer yapısına sahiptir. Atomizeri temizlenmediğinden dolayı fitilini de değiştiremezsiniz. Bu nedenle uzun süre kullanmanız biraz zor. Yada atomizerini değiştirmeniz gerekebilir. Buda size 25 30 TL arasında bir maliyet çıkartır. Bu maliyeti göze almalısınız ki buda çok büyük bir rakam değildir. ortalama 3 4 Ay rahat kullanırsınız

EGO CE5

Ego CE5 günde bir paket sigara içenler için idealdir. Atomizeri  (clear atomizer ) temizlenebilir. Fitilleri değiştirilebilir. Fitil yapısı CE4 ile aynıdır. Şayet acı bir tad almaya başladıysanız  yapabileceğiniz fitilleri değiştirmek. Fitilleri size 5 10 TL gibi bir masraf çıkaracaktır ki buda bütçenizi fazla sarsmaz.

EGO CE6

Serinin en çok tutulan modelidir. Milyonlarca satış rakamına geldi desek abartı olmaz. Atomizeri (clear atomizer ) temizlenebilir. Atomize içine 1,6ML likit alır. Fitil yapısı CE4 ve CE5 e Göre daha fazla geliştirilmiştir. Duman yoğunluğunu çok rahat  hissedebilirsiniz.  Yine CE5 de olduğu fitilleri değişebilir.

EGO CE9

Tamamiyle CE6 nın yenilenmiş üst versiyonudur. Günde 2 paket ve daha fazla sigara içenler için idealdir. Atomizeri daha büyük (2,4ml) ve gelişmiştir. Atomizeri (clear atomizer ) Uzun bir süre likit doldurmadan kullanıla bilir.  Fitilleri daha yoğun duman alabilmeniz için kalınlaştırılmıştır. Yine CE5 ve CE6 da olduğu fitilleri değişebilir.

EGO T (RED KIWI)

Genelde Red Kiwi markası ile tanınır. Tıpkı kâğıt mendile selpak dediğimiz gibi. Bu model atomizer yapısı biraz farklıdır. Fitil ile değil ağızlık ile çalışır. Likitleri ağızlığın içine koyarak kullanabilirsiniz. Şayet pilini uygunda yukarıda sağdığım atmizerlerden birisini de kullanabilirsiniz. İster ağızlık ister atomizer ile kullanılan bir modeldir.

Elektronik Sigara Evi.

facelogo

Peki, biz kimiz;

Sitesinde adres ve telefonlar bulunan bunun dışında dört e ticaret sitesi daha bulunan garanti verebilen nadir firmalardan biriyiz. Birçok ucuz satan siteler birkaç gün sonra ya görünmez ya da adres ve telefonları değişir. Size ilk gün atomizer 1 ay ise pil garantisi veriyoruz.  Bu işi sadece bu gün için yapmıyoruz.  Siz sigarayı bırakana kadar sizi destekliyor ve irtibatımızı kesmiyoruz. Umarız sizde sigarayı bırakır ve yeni bir hayata başlarsınız.

Elektronik Sigara Evi

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder