8 Şubat 2013 Cuma

Özel Baymak Servis Noktası

1494

Baymak ismine ve tüm dünyaya yayılan ününe yakışır bir şekilde Baymak İzmir servis, özel teknik servis hizmetlerinde öne çıkıyor. Özel Baymak Bakım alanında özel eğitim görmüş teknik elemanları ile arızalanan cihazların bakımını ve onarımını yapıyor.

Bunun için bir telefon etmeniz kafi gelecektir. 444 1 494 nolu çağrı merkezi telefonunu aradığınız takdirde bozulan veya problem çıkaran Baymak marka eşyanızın olduğu işyerinize veya evinize en yakın olan gezici servis yönlendirilecektir. Böylece en kısa bir zaman dilimi içinde probleminiz kalıcı bir çözüme ulaşacaktır.
Gelişen ve değişen teknolojik oluşumlara yabancı kalmamak adına kısa zaman aralıkları içinde sık sık eğitimden geçirilen deneyimli bir personel ile çalışmak servisin en büyük artısıdır. Kullanılan yedek parçalar orijinal olup her malzemenin seçimi titizlikle yapılmaktadır. Böylece gerek bakım gerekse tamir ve onarım işleri en kısa zamanda bitmekte ve eşyanızın uzun bir süre daha kullanılmasını sağlamaktadır.

Eğer yapılan onarım işinde yedek parça kullanılmış ise ve işçilik bazında bir yıllık garanti sunulmaktadır. Böylece onarım ve bakım işiniz bir yıllık garanti altına alınmış olmaktadır.
Baymak Servis İzmir’in güler yüzlü, dürüst, son derece çalışkan, bilgili ve alanında uzman elemanları eşyanızın problemini çözüp onarır ve bakımını en kısa sürede yaparlar.
Kaliteli hizmet anlayışı, çalışma tarzı ve müşteri memnuniyetini esas alan ilkeleri ile Baymak Servis İzmir bir telefon kadar yakın olarak hizmetinizde olmaktan haklı bir gurur duymaktadır.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder