9 Şubat 2013 Cumartesi

Fitness ile zayıflayın

Fitness ile zayıflayın

 

 

Fitness kelimesi “Fit” yani orantılı olmaktan türetilmiş bir isimdir. Fitness sporu içerisinde içerdiği çeşitli egzersizler ile vücudunuzun yağ oranınızı düşürmeye ya da dengelemeye uğraşılan bir spor dalıdır. Şöyle bir yanlış algı vardır ki onu da belirtmekte fayda var, Fitness sadece kadınlar tarafından yapılan bir spor değildir.


Fitness erkekler tarafından da yapılmaktadır. Şöyle düşünelim göze orantılı bir erkeğin vücudu mu yoksa yağlar ile kaplanmış bir erkeğin vücudu mu daha çekici gelir? Fitness sporuna evde de başlayabileceğiniz gibi spor salonlarında yapmanız mümkün bir spordur. Fitness’ı spor salonunda yapmanız size artıdan avantaj katacaktır. Hareketlerin doğruluğundan, yöntemlerin doğruluğundan emin olacaksınız ve dahası da oturup bilgisayar başında saatlerce Fitness hakkında İngilizce terimler ile uğraşmayacaksınız. Ama eğer yine de kendiniz araştırma yapmayı seven ve evinizde zayıflamayı dileyenlerdenseniz eğer o zaman internet ile birçok Fitness tekniği, egzersizleri ve dahasına da ulaşabilmeniz mümkündür.


Fitness’ı diğer sporlardan daha ilgi çekici kılan onun yapılmasında ki alan rahatlığıdır. Yani bu sporu evinizde de iş yerinizde de doğada da yapmanız mümkündür. O yüzden yağlarınızdan kurtulup bir an önce fit bir vücuda sahip olmak istiyorsanız, şimdi Fitness’a başlamanın tam zamanı. Çünkü şimdi fazlalıklarınızdan kurtulursanız yazın istediğiniz gibi kendinden emin vücudunuz ile plajlarda gezebilecek, istediğiniz bikiniye rahatça girebileceksiniz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder