6 Şubat 2013 Çarşamba

Franke Servis - 444 1 494

51

Satın alınan bir ürünün servis imkânları çok önemlidir. Garanti süresi biten cihazların yetkili servislerdeki tamir fiyatları cep yakacak sizi zor durumda bırakacaktır. Ürün tamirine yüksek meblağlar ödemek zorunuza gidecek ve sizi teknik servislere yönlendirecektir. Ancak bazı teknik servisler yüzünden zora düşürebilir yeniden yüksek fiyatlara katlanmak zorunda kalabilirsiniz. Ancak biz Franke teknik servisi olarak iyi hizmeti makul fiyatlara sunduğumuza gönülden inanıyor kalitemizle sizleri zor durumda bırakmıyoruz.

Franke Buzdolabı Servisi

Yaptığımız işin arkasında duruyoruz. Olurda işlem yaptığımız ürün yeniden arızalanırsa Franke teknik servisi olarak sizlere 1 yıllık parça garantisi sunuyoruz. Böylece bir sene içinde uyguladığımız işlem içinde herhangi bir sorun yaşanırsa sizleri mağdur etmeden ürünü yeniden tamir ediyoruz çünkü müşteri memnuniyeti bizim için her şeyin önünde. Bizler sizlere en iyi hizmeti sunmak için bu işi yapıyoruz.

Franke Servis İstanbul

Franke teknik servisi olarak uzun yıllar edindiğimiz tecrübeleri sizin yararınıza kullanmak için can atıyoruz. Sektörde uzun zamandır var olan şirketimiz kendi kalitesini geniş çevrelere tanıtmış kendini kanıtlamıştır. Ödün vermediğimiz kalitemizle sizler için en iyisini yapmaya devam edeceğiz. Kullandığımızın malzemenin ve üstün işçiliğin ücreti cebinizi yormayacak çünkü bizler iyi hizmetin uygun fiyata sunulabileceğine inanıyoruz ve bunu işinde ustalaşmış tecrübeli çalışanlarımızla başarıyoruz. Bu sayede sektörün en iyisi olmaya devam edecek sizlerin referansı ile işimizden ödün vermeden yükseleceğiz. Sizlerin en iyi seçeneği olmak için canla başla çalışıyoruz.

Site Adresi : http://www.frankeservis.co/

 

Bu bir reklamdır.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder