7 Şubat 2013 Perşembe

Diyetlerinizde başarısız mı oluyorsunuz?

Diyetlerinizde başarısız mı oluyorsunuz

Çoğu bay ya da bayan internette bulduğu diyetleri tam olarak uygulamasına rağmen uygulanan diyetlerden istediği verimi alamıyor. Bunun temel nedeni kişilerin bedensel uyuşmazlık sorunudur.


Her insanın vücudu sistem olarak yaradılış olarak her ne kadar aynı yaratılmış olsa da bünye dediğimiz farklılıklar söz konusudur. Bu yüzden internette ki her liste sizi zayıflatmaya yeterli olmayabilir. Bunun altında yatan neden bu listelerin genelinin amatör diyetler olmasıdır. Gerçek bir zayıflama ve gerçek bir diyet için elinizde profesyonel bir diyet listesi olması şart.


Peki, profesyonel bir diyet listesi nedir? Veya nasıl oluşturabiliriz? Öncelikle bu kişilerin kendi başlarına yapabilecekleri bir şey değildir. Eğer kendi başınıza şunu şu kadar yiyeyim bunu bu kadar tüketeyim hesaplarına girerseniz sizin oluşturduğunuz diyet listesinin de internette gezen diyet listelerinden hiçbir farkı olmayacaktır. Profesyonel bir diyet için işin uzmanına yani diyetisyen bir hekime görünmeniz şart. Diyetisyenler inanının düşündüğünüz kadar pahalı bir şey değildir. Hele ki artık günümüzde kesinlikle pahalı sayılmaz.


Profesyonel diyet listesi hazırlanırken vücudunuz üzerinde ki ölçümler gerçekleştirilir. Kısacası vücudunuz üzerinde ön bir keşif yapılır ve bundan sonra size hem yapacağınız bir spor reçetesi hem de profesyonel bir diyet listesi verilir. İşte elinizde bu profesyonel diyet listesi varsa diyetlerinizde başarısız olmanız pek imkânsız görünmüyor.


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder