7 Ocak 2013 Pazartesi

Canon PowerShot N Yaratıcı böylece siz yapmak zorunda değilsiniz

canon-powershot-nResimleri seviyorum ama mükemmel birini almak gibi asla? Canon'un PowerShot Yok mümkün olan en iyi resim için bir arayış içinde kompozisyon, renk ve ışık karıştırma, orijinal beş "sanatsal" resimleri yaratacak yeni Creative Modu aracılığıyla yardım etmek istiyor.

Bir kez sizin eseriniz var, kamera kolay Wi-Fi dahili sayesinde paylaşmayı kolaylaştırır. Sonra Mobil cihaz özelliği bağlayın ve akıllı telefon veya tablet üzerine refakatçi uygulaması (iOS ve Android) indirmek kurmak, kolayca röle resimler ve videolar yapabilirsiniz.

Eğer bu zor çekim olsun yardımcı olmak için, PowerShot N çekim var ve zoom hem kamera ve lens alt üst denetler.Devirme 2.8-inç dokunmatik LCD ekran aynı zamanda, sadece ekrana dokunarak resimler çekin icar, bir dokunmatik deklanşör bulunmaktadır.

Gözlük dışarı Yuvarlama: CMOS görüntü sensörü 12.1 megapiksel yanı sıra 1080p video görüntüleri yakalar.Optik zum 8x kadar gider. Bu sadece 1.15 inç kalınlığında bulunuyor. Olacak ekran loş ve 10 saniye ekran zaman aşımı kesilmiş bir güç tasarrufu ECO modu da bulunuyor.

PowerShot K 299,99 $ için Nisan ayında geliyor. Bu beyaz veya siyah mevcut olacak.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder