12 Ocak 2013 Cumartesi

HTC Sense 5'in arayüzünün yeni görüntüleri sızdırıldı

HTC’nin istikbal ay Mobil Dünya Kongresinde takdim edeceği tahmin edilen M7 kodlu Android telefonla alakalı yeni ipuçları geliyor. HTC’nin 2013 model akıllı telefonlarında sunacağı tahmin edilen Sense 5 kullanıcı arayüzüne sahip yeni görüntüler sızdırıldı. Bu ekran görüntülerine eşlik eden HTC telefonunun ise M7 kod adlı olduğu düşünülüyor. Şayet pozisyon böyle ise , M7′ye   ait ilk gerçek fotoğraflarıyla karşı karşıyayız demektir.


htc-sense-5-5-120113 

Ne var ki, ekran ve onu çevreleyen çerçeve dışında M7 olduğu düşünülen aygıtla alakalı çok bir teferruat edinmek muhtemel değil. Görünüşe bakarak HTC, geçtiğimiz yılın sonlarında çıkardığı Windows Phone 8 telefonlarında yer verdiği polikarbon dizaynı Android telefonlarına da getirecek. Bu vaziyette HTC’nin en azından bizim beklentilerimizi karşılayacağını söylememiz lazım . Gerçekten HTC’nin Windows Phone 8X ve 8S telefonlarının dizaynıhem telefonları daha ergonomik yapıyor hem de onlara farklı bir hava katıyor. Sense 5′in ekran görüntülerine baktığımızda ise evvelki sürümlere nazaran kökten değişiklikler olmayacak benzeri görünüyor. Yine de, sanal klavyede, yazı türlerinde ve birtakım grafiklerde ufak tefek değişiklikler dikkat çekiyor. Öte yandan birtakım ekran görüntülerinde dikkat çeken menü simgesi HTC’nin Sense 5 kullanıcı arayüzlü cihazlarında da fiziki kapasitif dokunmatik tuşların bulunabileceğine belirti sayılabilir.

Galeri: HTC Sense 5'ten sızan görüntüler



HTC M7′nin 4 .7 inç’lik , 1080p çözünürlüklü ekran barındıracağı belirtiliyor . Buna muhtemelen 1 .7 GHz 4 çekirdekli işlemci , 2 GB RAM ve 32 GB dahili bellek eşlik edecek . Cihazın arkasında 13 megapiksel f/2 .0 , önündeyse 2 megapiksel kameranın yer alması bekleniyor . Ayriyetten M7′nin 2300 mAh kapasiteli pil barındıracağı da beklentiler arasında .

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder