7 Ocak 2013 Pazartesi

Windows 8 Dizüstü çevirin Bu Gadget ile bir Dokunmatik Aygıt içine

TargusTouchPenWindows

Bir dokunmatik cihaz, Windows 8 çalıştıran dizüstü veya masaüstü açmak ister misiniz? 2013 Tüketici Elektroniği Pazartesi sabahı ilan Aksesuar şirket Targus Las Vegas göster bir ilk olan şirketin yerleşik Sundu pahalı bir yeni bilgisayar için savurganlık gerek kalmadan, en son Windows işletim sisteminin en yapar tür teknoloji -in dokunmatik yetenekleri.

Windows 8 - Hangi Ekim ayında başlatılan ve dokunuş için tasarlanmıştır - tokatlamak, slayt yapmasını sağlar ve parmak aracılığıyla özellikleri tam bir koleksiyon erişin. Ama çünkü yeni donanım maliyeti, birçok Microsoft hayranları pahalı bir dokunmatik ekranlı bilgisayar satın almadan Windows 8 için yükseltilmiş. Şimdi, Targus Dokunmatik Kalem bir iğnenin yardımıyla, eski donanım dokunmatik deneyimi Windows 8 kullanan herkes vermeyi amaçlamaktadır.

"Güncel bir dizüstü bilgisayar var ve cihazınızın dokunmatik için yetenek değil bu yüzden Windows 8, dokunmatik için tasarlanmıştır [sic], bunun değerini azaltır," Al Giazzon, Targus pazarlama ve iletişim VP, Mashable söyledi. "Biz Windows 8 destekleyen bir dokunmatik cihaz içine mevcut bilgisayarlar döner yeni bir ürün hazırladık., Kullanımı kolay ucuz ve başparmak büyüklüğünde daha küçüktür."

İşte nasıl çalışır: Bir küçük alıcı dizüstü ekran tarafına takılır ve bir USB portuna bağlanan bir kablo ile siyah Dokunmatik Kalem ile haberleşir, dizüstü bir dokunmatik ekrana sahip düşünüyor bu yüzden. Dokunmatik Kalem bir dokunmatik ekran üzerinde parmağınızı yaptığınız gibi davranır, ve ekran kalemi 'yumuşak ucu ile korunmaktadır. (Not: bu ya kapasitif veya optik dokunmatik teknoloji kullanmak değildir çünkü gerçek bir parmak ile çalışmaz).

 

"Eğer bir dokunmatik ekranlı cihaz ile yapabileceğiniz şey, şimdi bir dizüstü veya masaüstü ile yapabileceğiniz," Giazzon dedi. "Ayrıca yıl önce satın alınan bir dizüstü bilgisayar ile çalışır."

Daha da iyisi, Dokunmatik Kalem yazılım veya sürücü gerektirmez ve sadece bir kerelik kalibrasyon cihazı kurmak ve ekranın ölçülerini belirlemek için gereklidir. Windows 8 ile herhangi bir bilgisayar ile çalışıyor ve 17 inç (böylece büyük bir all-in-one dışında) kadar izler. Bu arada, şirket uzaya almak isteyen diğer üreticiler savuşturmak olabilir Windows 8 cihazlar için bir stylus ile dokunmatik deneyimi simüle patentli teknolojisi söyledi.

Dokunmatik Kalem bu ay gemi ve Targus.com ve Best Buy ve Amazon gibi çeşitli perakendeciler aracılığıyla satışa sunulacak.

Eğer Dokunmatik Kalem hakkında ne düşünüyorsunuz? Bize aşağıdaki yorum sizin düşüncelerinizi bildirin.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder