7 Ocak 2013 Pazartesi

Magisto Uygulaması Yapay Zeka kullanarak Otomatik Resim Düzenleme

mobile-phone-concert-640
Eğer video düzenleme ile mücadele varsa, sonra app Magisto aradığınız şey olabilir çağırdı.IOS ve Android gibi web üzerinde kullanılabilir, app sonra arkanı dön ve arkadaşlarınızla veya ailenizle paylaşın veya kitlelerle paylaşmak için web'e yükleyebilirsiniz videoları alır ve bunları otomatik olarak düzenler, yüksek kaliteli filmler oluşturmak.Orada ortalama kullanıcı profesyonel görünümlü fotoğrafları oluşturmanıza yardımcı uygulamalar bol, ama hiçbir şey video için böyle yapmış, Oren Boiman, Magisto CEO'su. O Biz düzenleme ve üretim sanatının derinliklerine dalmış ve insanlar gerçekten onların hikayelerini anlatmak için yeteneği verilen "dedi. Biz tam otomatik ve bir kaç tıklama için son derece sofistike sürecini kolaylaştırmak ve bu eksik ne için çözeceğine inanıyor ettik sosyal video bugün. "CES 2013, Magisto paylaşım videolar, video albümleri, ve temalar için yeni bir grup özelliği duyurdu.Şirket ayrıca otomatik düzenleme videolar için güncelleştirilmiş bir algoritma açıkladı ve tamamen kolay düzenleme yapmak için kendi web sitesi tasarımı yenilendi.



Güncelleme algoritması video biteni analiz etmek ve doğru yerde düzenlemeler yapmak için yapay zeka kullanır. Magisto video neler oluyor anlayan, video en iyi parçalar alır, ve sonra mükemmel tamamlanan proje oluşturmak için onları bir araya düzenler.

Kullanıcılar Gangnam Style Bulanık & Sıcak bitmiş ürün için sesi ayarlamak için değişen temalar arasından seçim yapabilirsiniz ve bir başlık, özel efektler veya film müziği ekleyebilirsiniz. Magisto algoritması hesaba size film için seçtiğiniz tema alır ve buna göre düzenleme stilini ayarlar.

App Grupları özelliği size bitmiş videolar paylaştığımız seçmenize olanak sağlar. Örneğin, yamaçları isabet seviyorum sadece arkadaşlarınızla içeren bir Kayak Arkadaşlar grubunda son kayak macera bitmiş yakın aile ile paylaşmak için aile grubunda çocuğunuzun doğum günü partisi video ve video düşebilir.

Magisto başlangıçta geç 2011 yılında başlatılan ve 2012 CES Mobil Uygulamalar Showdown galibi oldu.App birden fazla kullanıcı aynı bitmiş film ve TV ve bağlı diğer aygıtları için destek katkıda işbirlikçi hikaye anlatımı gibi önümüzdeki aylarda ek özellikler, pazara sunmayı planlıyor.

Magisto anında videoları düzenlemek için tasarlanmış uygulamalar giderek artan sayıda bir parçasıdır. Örneğin, bir uygulama Vyclone jeo-bulur videolar cep telefonlarında vurdu, ve birlikte bu klipleri otomatik düzenlemeleri denir. Başka bir app, Strum, belirli bir temaya dayalı bu klipleri bir video filtresi ve özel film müziği ekleyerek, 15 saniyelik video klipleri düzenler.

Otomatik videolarınızı düzenlemek için Magisto gibi bir uygulamayı kullanmak istiyorsunuz? Bize yorum olarak uygulaması hakkında ne düşündüğünüzü söyleyin.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder