7 Ocak 2013 Pazartesi

Teknoloji Dünyasında Real için Kablosuz Şarj Arkası

DuracellPMA

Kablosuz fazla bir parçası şarj yapmak için bir Starbucks tablo veya araç içinde bir yüzey üzerine oturan, önümüzdeki yıl ya da öylesine büyük bir çaba son destek sayesinde daha yaygın hale gelebilir içine gömülü bir çip vasıtasıyla kablosuz olarak mobil cihazınızı şarj etme günlük yaşam.

Bu akıllı telefon ekosistemi genelinde 30 şirket Güç çalışan hükümet liderleri ve böyle Starbucks, AT & T ve Google gibi büyük şirketlerin oluşur Alliance (PMA) örgütü, Matters katılmadan olduğunu Las Vegas göster 2013 Uluslararası Tüketici Elektroniği Fuarı'nda Pazartesi günü ilan edildi kurtulmak kablo tabanlı şarj fişlerini almak ve kablosuz güç benimsemesi.

Böyle Otterbox ve chipset satıcı Entegre Cihaz Teknolojisi Smartphone durumda üreticilerin Duracell en Powermat ve onun ana şirketi Procter & Gamble ve Mart 2012 yılında Powermat Technologies tarafından kurulmuştur PMA, yedekleme şirketlerinin yeni dalga arasındadır.

 

"Gerçekten bizim hayatlarını dönüştürmek için kablosuz güç için, bir çok şey şirketlerin şarj etmek için doğru teknoloji dağıtmak kamusal alanlarda kendi ürünlerini yapmak ne gelen, bir araya gelmek zorunda," Daniel Schreiber Powermat başkanı ve Güç konuları Birlik yönetim kurulu üyesi, söyledi Mashable. "Biz mobil cihazlar o kadar bağımlı hale geliyor ve insanlar daha uzun pil ömrü istiyorum. Biz bu sorunu çözmek istiyoruz, ama biz aynı sayfada almak üreticileri ve şirketler gerek."

Zaten Sky Club salonlarında şarj kablosuz kullanıyor - - Starbucks, Google ve AT & T, Ekim ayında ve Facebook varolan destek, General Motors ve Delta Havayolları'nın en son desteğiyle Starbucks açıkladı sonra daha fazla, aslında katılmak için arıyor Boston bölgesindeki 17 noktada tablo içine gömülü şarj istasyonları Duracell Powermat tanıtmak istiyorsunuz, PMA üyeliği yalnız son bir ay içinde üç katına, arşa çıkmış durumdadır.

"Sonunda, bunun bir endüstri standardı ve beklenti haline serin olmaktan dönüştüren bir devrilme noktasına ulaşacak," Schreiber söyledi.

Madison Square Garden da PMA kablosuz şarj istasyonları, yanı sıra çeşitli dükkanlar, restoranlar ve ABD genelinde havaalanları benimsedi

Katılan firmaların yeni parti arasında vaka yapımcıları Incipio ve skech yanı sıra APS Technologies, Diyotlar, Elektrik Gücü Araştırma Enstitüsü (EPRI), Everpurse, Foxlink, IGRS Çin, Leyden Enerji, Microsemi, Microtips Teknoloji Monolithic Güç Sistemleri, MxMedia dahil , NXT sağlık, Yarıiletken AÇIK, Silikon laboratuvarlar, TELEGESIS, TENNRICH Uluslararası ve Dünya Fuarı.

"Kablosuz durumlarda bu yaşam tarzına teşvik etmek için önemli olacaktır, ve aksesuar üreticileri devreye girer bu nerede," Schreiber söyledi. "Duracell da kablosuz şarj için taşınabilir pil vardır ve sokulabilen ve gömülebilir haline gelebilir WICC kablosuz şarj kartları da vardır. Bu geleceğin başlangıcıdır."

Ancak, PMA gibi Qi standardını destekleyen Kablosuz Güç Konsorsiyumu, diğer gruplardan rekabet nasibini aldı. WPC, Samsung, Motorola ve HTC gibi donanım şirketleri dahil olmak üzere, çok ağır toplarla da desteğiyle gelmiştir. Ama her ikisi de küçük ve büyük şirketlerin PMA hızlı üyesi büyüme biz bu doğa daha fazla kablosuz şarj görebilirsiniz gösterir.

"Hepimizin arkasında alabilirsiniz bir ekosistem yaratmak için gerçekten çok önemli," Schreiber söyledi. "Bu henüz gerçekleşmedi, ama hepimizin oraya olacak bizim dileğimiz ve beklentimiz var."

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder