7 Ocak 2013 Pazartesi

NTT DoCoMo Çift Ekran Android Smartphone girişimleri, Üçüncü seferde ne olacak?

NEC-Casio-dual-screen-Android-smartphoneSprint seçkin Kyocera Echo ve Sony Tablet P sefil başarısızlık ile, çift ekran Android smartphone / tablet melez pazarda sadece istemediği bir form faktörü olduğunu nedenle duruyor.

Ne yazık ki, NTT DoCoMo azından birisi Japon iş günlük Nikkei göre, Japonya'da yakında NEC-Casio yardımıyla kendi çift ekranlı Android cihazı piyasaya sürmeyi planlıyor gibi, Sony ve Kyocera tarafından geçmiş başarısızlıkları dikkat etmek unuttum.

Telefon her ekran yapılıyor aktivitesine bağlı işlevsellik farklı kapasitesine sahip olma ile Android Ice Cream Sandwich olarak çalışan henüz bilinmeyen çözünürlük İkili 4-inç ekran özelliği ve başarısız Echo ve Tablet P gibi, oluşturmak için birlikte birleştirilmiş görüntüler olacak Tek bir uygulama çalıştıran bir 6 inçlik tablet.

Ben hiçbir düğme serbest bırakıldığında form faktörü nedeniyle Japonya'da ebooks ve dijital çizgi romanların popülerliğini, geçtiğimiz girişim düşük çözünürlüklü ekranlar ile sıkışmış ve eşit kötü yazılım yok olduğu gerçeği, telefonun ilk satış bir itici faktör olacaktır şüphe ederken çift ​​monitör için Android yoksul optimizasyonu sayesinde, bu cihaz için iyiye işaret değil.

Hatta bu cihaz destekleyen Ice Cream Sandwich, Android hala hayal kırıklığı içinde Echo ve Tablet P egzersizleri yapmak, doğru birden fazla giriş ekran için optimize edilmesini henüz yazılım ve kendi sınırlarına çok yakın basıldığında ne genellikle uğruna olur farklılaşma ve yenilik.

Eğer şanssız oldum sürece, NEC Casio daha uygun bir katlanabilir form faktörü bir tablet olarak bu bastırıyor olabilir, ancak müşterilerin aslında oturup uzun uzadıya kullanana kadar, form faktörü ile içsel sorunları hemen kendilerini fark yapmaz Yeterli ya da onların pek göze batan hataları rağmen isteyerek kendi kötüsü bir Yankı veya Tablet P, veya, ya da kullanmak için.

Daha ayrıntılı özellikler ortaya henüz varken NEC Casio ve DoCoMo araştırma yaptım ve geliştirilmiş ve daha iyi neler yapılabileceğini görmek için, söz konusu hataları her baktığınızda, telefon pazarında etkili çalışabilmek için gidiyor tek yolu Bu çift ekran kullanımı için Sony ve Kyocera modellerinde çoklu görev uygulamaları için çok şey yaptı gibi, hem ekranların tam olarak yararlanmak için, yüksek çözünürlüklü ekranlar için gerek ve tüm uygulamalar için uygun bir multi-tasking uygulama olarak Japon pazarı, istenen ve pratikte oldukça kullanışsız olması.

Form faktörü bile DoCoMo sanatçısını smartphone / tablet Android ve önümüzdeki üç ay içinde serbest bırakılması için önemli bir gelişme zaman harcamak için yeterli bir layık ve uygun ek olarak kabul olmasına bakılırsa, ben de onların var olduğunu tahmin için gidiyorum tüm hatalar düzeltilmiş ve doğru form faktörü yapılabilir veya tamamen sanatçısını doldurmak için bir girişim geçmiş başarısızlıkları göz ardı ettik. Ben eski için umut ediyorum, ama bir şey ikinci durumun mevcut piyasa durumunu göz önüne alındığında çok daha büyük olasılıkla olduğunu söylüyor.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder