7 Ocak 2013 Pazartesi

HTC İçin Bir Açık Mektup: Reklamlar Sorun Değil



HTC-HD2


Biz sizin için basit bir mesajım var: satış (veya kar) düz yüzden reklam değil.

2012 yılında, HTC önemli birkaç değişiklik yaptı. Bu cihazlar küçük bir set odaklanmak, sattığı cihazların sayısını azaltmak. Ve, bazı cihazlar satan durdu. Tabletler ve fiziksel klavyeli akıllı hem balta var.

Ve biz 2012 toplam bir karışıklık olduğunu söylemek için burada değiliz. Ön ödemeli HTC için bazı önemli kazanımlar vardı. HTC EVO V ve One V biz peşin operatörleri 50 $ düşük için zaman zaman onları satmak başarmışlardır hayret ediyoruz, büyük cihazlardır. Birçok kişi şu anda bir sonucu olarak iPod touch alternatif olarak HTC cihazlar taşımak.

Eğer para kazanmak değil endişe ediyorsanız neden Fakat, sizin amiral gemisi başarı bir katil 50 $ ödenmiş cihazı olduğunda, biz anlayabiliriz.

Reklam bu sorunu çözmez. Para kazanmak için, bir katil yüksek marjlı ürün yapmak zorunda. Şu anda, HTC değil.

Verilen, aygıt isimleri dışarı atma başlatmak için, HTC de hızlı olabilir; biri X + akla geliyor. Hayır, bize bir tane gönderin yoktu çünkü seni yargılamak, hatta biz bunu düşündüm ne halt bize sorabilirsiniz değil. Weber Shandwick sadece otomatik sevkiyat listeleri bize geri koymak için onlara, bizim numarası vardır.



Ne hakkında şikayet ediyorlar ancak HTC işareti eksik olduğunu iki kilit alanda şudur: ürün farklılaştırması ve monolitik markalaşma.

Ben X + Galaxy S III üzerinde HTC biri satın almalıyım bana neden üç nedeni söyle? Tamam, şimdi gerçekten sokakta herkes bu üç nedenden dolayı iki umurumda mı bekliyordun? No Tüm duyduğum özelliği, dakika özellik ucuz ve dakika oldu ... anlamaya başlıyor?

NO BEATS AUDIO FAIL COUNT, ahem ETMEZ. Pardon. Kesmeyin lütfen.

HTC 2012 yılında HTC Bir marka bir Samsung Galaxy marka dışarı çıkarmaya çalıştım. Sorun HTC taşıyıcı istekleri çok verdi ve ilk günden itibaren HTC Bir marka sulandırmıyoruz olmasıdır. Birkaç cruddy Samsung Galaxy cihazlar, orada emin vardır. Ancak, Samsung oldukça akıllı bir şey yaptım; onlar tüm kapalı quicky öldürdü.

Mağazalarda birçok Galaxy Aces görüyor musun? Öyle değil mi. Her yerde ama bir perakendecinin yoksulluğun hüküm sürdüğü bir bölümünde Galaxy Emsal görüyor musun? Doğru, hayır.

HTC Bir V HTC One aygıtı markalı oylandı asla. Sadece olmamalıdır. Hatta Jelly Bean koşamam ve HTC bir X + fazla harf farkı bunu diyorsun? Üzgünüz, ama HTC One serisi açılımı ne tüketicilerin kafasını karıştıracaktır.

Galaxy S marka bir anahtar nesle sahip olan Samsung emin bir şey yaptı. Galaxy S II ailesi cihazlar artık günümüzün orta seviye cep telefonları vardır, Galaxy S III öncü vardır. Galaxy S III minivan S III daha az, ama bir S II daha iyidir.

Samsung onların ilk mis-mar (Galaxy Ace) öğrendi nerede, HTC üzerinde bu tuzağına düşme ve tekrar tekrar edilir. Burada sadece LTE ile duyurdu HTC One V2, geliyor. Büyük ve Android 4.0. Hâlâ tek en güçlü telefonu mektup kapalı ve hiçbir ortalama tüketici olduğunu bilir. Onlar 50 $ Bir V yavaş ve hiçbir yerde bir Galaxy S III yakınında olduğunu biliyoruz. O şimdi çok satıyor telefon.

Hayır bu noktada HTC Bir marka var kurtarılma edilir. Ve bir HTC İki takip edilmemelidir. HTC Bir marka yapıldığında kenara Hızlı ... ne, HTC, düşünüyorduk. Evet, Tayvan'da bazı marka uzman biri ABD ve Japonya'da hem de ilk geliyordu söylemiştim.

Ama, burada ilk gen peşine gerekiyordu marka oldu? HTC One XX? HTC One XXX? Bu, Galaxy S III olarak iyi gelmez gelmiyor mu?

Evet, muhtemelen bir marka olarak HTC biri ile gelip bazı aptal 50.000 ödemişsin ücretsiz, bu işitme acıyor. Belki HQ bizi davet, bize sefere aramalısın, biz ne düşündüğünüzü bize sorabilirsiniz.

Baştan başlamak istiyorsanız, doğru, şimdi tam zamanı. Yeni bir marka, marka güven veren yeni bir ad oluşturun ve bir öncü olarak hareket edebilir. 10 alternatifleri, ve size bir marka yürütme stratejisi için en az 40.000 $ talep etmedi neden beş soran olurdu olurdu, biz bazı isimlerin düşünmek istiyorum, ama biz 15 yorum almak istiyorum.

Neyse, bir güven uyandıran isim almak, ve sopa ile. Hayır gerçekten, bir cihaz. AT & T, Sprint, Verizon ve T-Mobile aynı aygıtı. HTC 2013 yılında yapabileceği en iyi şey, bir seferde sadece bir telefon ve bir telefon satmak. Ön ödemeli dışında, yalnızca cihaz HTC, bir epik cihazı satıyor. Bu cihaz Galaxy S III katil, bir Nexus 4 katil olmalıdır. Bu roket hızlı olmalıdır. Önemli değil, hatta hafif bir çıkıntı olan bir kamera olmalıdır. O herkesten daha iyi fotoğraf çekmek gerekiyor.

IPhone daha ince telefonlar vardır, kimsenin umurunda değil. Hafif ve iPhone ağırdır telefonları vardır. Bu anahtar farklılaşma değildir. Onlar bir telefon dört taşıyıcıları (iyi, T-Mobile kilidi zaten) mevcuttur, ve aynı çalıştığını biliyorum.

Ne HTC başarılı kılan? Küçük bir tuğla ağırlığına sahipti, ama telefonları her şeyi etrafında daireler koştu. Ve, her taşıyıcı cihazın bazı neredeyse özdeş sürümü vardı. Köklerine geri git, sadece bu kez tanıtmak için bir monolitik adını kullanın. Ağırlığı ve toplu hatta biraz, iyi olmak için gerekli olan her şeyi feda bir telefon edin.

Eğer gerçekten önde almak istiyorsanız Ve nihayet, bu aygıtın bir Wi-Fi versiyonunu sunuyoruz. Yıkıcı olun. Katil smartphone bir VoIP baskı sunun. Gerçekten o kadar yıkıcı olduğunu mu düşünüyorsun? iPod touch gün boyu öyle. Hücresel sürümleri için ilgili sözleşme fiyatı üzerinden 100 $ şarj edin. Çok satmaz bile, bir halo cihazı olarak çok konuşuyor insanlarla alacak. HTC sonra sadece iPhone ile rekabet değil, daha sonra da destansı bir iPod rakibi var.

Bir VoIP deneyim istiyorum Geeks kendi Virgin Mobile noktaları kapmak ve bir amiral gemisi HTC smartphone ile, hücresel kablosunu kesecek. Bunu yapmazsanız, onlar zaten yapacağım ... yerine sadece Nexus 4.

HTC marka güveni pazarı vurduğu, ve gerçekten, güven HTC bu noktada vitrin ihtiyacı olan şey bir kez, o zaman bir Galaxy S III mini ya da bir iPhone 4 ücretsiz on-sözleşme ile o kadar karıştırabilirsiniz. Arkalarında şirketleri sadece tüm taşıyıcılar arasında bir cihaz satış odaklı ve oradan büyüdü, çünkü bu cihazlar sadece satmak.

Anladık, taşıyıcılar size gelip bu değişim ve bu değişim istediklerini söylüyorlar ve bu HTC onları mutlu etmek için bir "benzersiz bir konumda" olduğunu. Sessiz olmak ve piyasadaki en iyi telefon satmak hepsini söyle. Taşıyıcılar HTC hakkında bir lanet verdi, onlar kapı dışarı telefonları itmek için kotaları mağaza ayarlayarak satış kanama durdurma olacaktır.

Eğer biz sadece bilgi verdi her paçavra nefret bile sonunda, bu kısmı yadsınamaz. Bir sonraki büyük telefon tüketiciler tarafından tanımlamak için piyasadaki en iyi ve kolay değilse, reklamların hiçbir miktarı HTC tasarruf edecek.

Not HTC Thunderbolt ve Incredible Droid 2 Android 4.0 güncelleştirmeleri almaya geç bir yıl içinde şimdi. Biz sizi başka bir söz yükseltme öldürülmesi hakkında başka bir "onursuzluk" makale yazmak yoktu güzel - ama ayakları bu uzun sürükleyerek ya markası güven telkin etmez...


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder